2012/04/26

Torstai on uusi lauantai

Sisustusprojektit etenee ja minä näin tänään vihdoin ja viimein leskenlehtiä! Sateen jälkeisessä metsässä tuoksui aamulla ihanalta ja synkeänä valjennut torstai muuttui mitä ihanimmaksi kevätpäiväksi.

Pihistimme yhteisen vapaapäivän keskellä viikkoa ja lähdimme kirppareita ja kierrätyskeskuksia koluamaan. Suunnitelmissamme on hankkia kämppäämme iso ja komea senkki, jonne saa kaikki roikkuvat kamat piiloon ja jonne haaveilen vielä joku päivä saavani ompelukoneen (iiiih!) Mutta Operaatio Senkistä lisää ehkä myöhemmin.. 

Operaatio Senkin ohella on nimittäin hyvä shoppailla vähän muutakin...(Hihittelen täällä omalle järjettömyydelleni. Tässä sitä yritetään kaappeja ja varastoja tyhjentää ja samaan aikaan vaan shoppaillaan lisää.)


 Päivän ostossaldoa. Sillä välin, kun minä pengoin hullaantuneena vaaterekkejä, Pärtsi osti mulle yllärinä The Arkin We Are The Ark-albumin. Parasta!


Löysin Kyläsaaren kierrätyskeskuksesta viidellä eurolla kunnon grannykengät, joissa lukee kuulkaas Desirée terveyskenkä, made in Finland. Täyttä nahkaa ja koko täydellinen 4 ja ½. Kirpun torilta löysin ihan vahingossa itselleni uuden rennomman koululaukun kolmella eurolla (jesjes! sellaista on kaivattu vanhan jättimäisen tekonahkasalkun tilalle) sekä Kapphalin liehukejakun, joka ei ole ihan sellainen vaate, jota yleensä kirppareilta metsästän (näen kaikki ne syyt, joiden takia jakku on kirpparille päätynyt; kangas rypistyy helposti, eikä nuo "liehukkeet" pysy missään ojossa), mutta näen myös sieluni silmin kaiken potentiaalin jakussa. Jakku tulee varmasti (pienen tuunauksen tai hihojen käärimisen jälkeen) olemaan täydellinen pitkähihainen esim. viileinä kesäpäivinä tai baari-iltojen alottelumeininkejä varten. Jakku tuo hieman hohtavan pintasta ansiosta asuun kuin asuun sitä jotain extraa. Jos jakku tulee lunastamaan tämän kaiken, ei 4,5e hintakaan ollut paha.


Niin ja tämähän ei olemikään outfit, vaan pelkkä demonstraatio jakusta :D


Kävimme vielä Hämeentiellä parilla muullakin kirpparilla. Olisin löytänyt vaikka mitä (niinku esim. rukan keltaisen sadetakin tai coolit lohenpunaiset vähän kiiltävät "80-luvulla itsetehdyt" housut. voi, niillä pöksyillä on varmasti tunnearvoa. hintakin 10e), mutta meitsi on ilmeisesti jälleen rahaton.

Se vaatteista siis tällä kertaa. Meikä on ehkä rahaton, vaan ei yhtään onneton. Helsinki antaa jälleen parastaan ja tiedän, että kesästä tulee upea. Voin luvata, että The Arkin tahdissa tullaan tekemään vielä monet reissut.
 Olipahan toiminnan täyteinen torstai. Nyt nukkumaan. Hellurei ja hellät tunteet! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti