2012/04/22

Jäähyväiset

Voi juku, mikä viikko! Täällä on käyty taas sellaista ajatusprosessia ja aivomyrskyä, mutta siinä samassa on tehty vaikka ja mitä! Pyöritty mm. ympäri Helsinkiä, shoppailtu Forssassa, siivottu varastoa (siitä tää tyhjennys ja selkeyttämisprosessi lähtee!) ja vietetty aikaa ihanien naisten kanssa. Keskitytty vain hyviin asioihin ja siinä sivussa otettu niin sanotusti vastuu elämästä. Asiat tuntuvat olevan hyvällä mallilla. Olen inspiroituneempi kuin aikoihin! Tiedän nyt mitä teen ja mitä haluan. Ainakin tällä hetkellä.

Ajoittain sorrun potemaan suuremman luokan maailmantuskaa, keskityn epäolennaisuuksiin ja koko elämä tuntuu olevan yhtä suurta taistelua. Mutta yhdestä asiasta olen nyt kuitenkin varma; tahdon käydä tämän taistoni hyvien joukoissa! Ole se muutos, jonka haluat maailmassa nähdä, sanois Gandhikin.

Tässä maailmassa tulee olemaan aina pahoja asioita, eikä elämä mene aina niinkuin on itse suunnitellut, mutta jokainen pystyy itse päättämään antaako pelolle ja vihalle vallan. Möröt on vain kohdattava, sanottava niille, että MORJENS ja astella vaan eteenpäin tarmokkaasti ja hohdokkaasti, vaikka möröt olkapäällä kuiskisivat mitä. Se on ainut oikea tyyli.




Tänään käväisin keskustassa kaakaolla kaverini kanssa. Päälläni oli lempimekkoni, jalassa rennot tennarit ja suloiset pitsisukat. Suojauduin raikasta, mutta kylmää kevätviimaa vastaan vanhalla samettitakilla. Päätin, että puen tänään takin päälleni viimeistä kertaa. Takkiin ei liity mitään sen suurempaa tarinaa tai tunnetta (olen ostanut sen joskus kybällä lindexistä ja toki aikoinaan käyttänyt sitä paljonkin), mutta se on auttamatta liian pieni, enkä enää tarvitse sitä. Nämä olkoot siis jäähyväiset.


 
Ensi viikolla siivoan vaatekaappini ja luovun kaikesta lopustakin turhasta. Irtipäästäminen on alku jollekin uudelle, kauniille ja paremmalle.



Lempeä ja lämpöä päiviinne, ihanaiset!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti