2012/04/10

Rock, rauha ja rakkaus

Tänään ystävällisiä ja hyväksyviä hymyjä, tyyni mieli ja päättäväinen asenne. Ajatukset miehissä ja menneissä maailmoissa. Kevättakki päällä ja lahkeet leveät kuin 70-luvulla konsanaan.




Siellä täällä bongailemani leveälahkeiset farkut saivat minut muistamaan nämä isosiskon vanhat ukkohousut. Leveälahkeisiin farkkuihin en taida vielä olla valmis, mutta hillityissä ja harmaissa leveälahkeisissa ukkohousuissa on sellaista ajatonta tyylikkyyttä, joka hivelee silmääni. Jos omistaisin vielä paremmin istuvat pöksyt (joissa pitäisi olla kyllä pidempi lahje) ja pukisin ne korkokenkien kera, olisin hetkessä naisellisuuden huipentuma sen kummempia edes yrittämättä.




Vaan tänään tahdoinkin olla enemmän äijä ja hieman ylisuuret ukkohousut sopivat meininkiin enemmän kuin hyvin. (Tosin meinaan kyllä ottaa pari senttiä lantiolta sisään vielä joku päivä, kunhan saan aikaiseksi.) Vedin jalkaani tennarit, taapersin eteenpäin jalat tiukasti maassa ja murehdin vähemmän. Vaikka miehet ajavat naiset ajoittain hulluuden partaalle, kun ne ei tajuu, on meidän ylianalysointiin sortuvaisten naisten parempi myöntää yksi asia; miehet taitavat naisia paremmin hetkessä elämisen taidon. Niinkuin esim. sen, että joskus kylmä bisse ja hyvä musiikki riittävät tekemään hetkestä täydellisen. Muuta ei tarvita.

Miesten kunniaksi laitan loppuun vähän Jimi Hendixiä, jonka hienouden olen ymmärtänyt vasta nyt. Ollessani pienempi, isäni tapasi kuunnella Jimiä täysillä ja minä kiljuin vieressä vähintään yhtä kovaa, että "laita hiljemmalle!" Vaikka äijä on varmasti näissäkin kuvissa jossain ihan toisessa ulottuvuudessa, rakastan näiden kuvien fiilistä. Mies ja kitara. Täydellinen uppoutuminen ja omistautuminen. Sitä enemmän munkin elämään, kiitos.






Gotta love it.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti