2012/06/11

Kesäkauden avajaiset

Ahihi.


Nyt on kesä korkattu, grillailtu ja ääsiä Alexian tanssilattialla sheikattu. Koko tapahtumasta, illasta tai päivästä minulla ei kuitenkaan ole näyttää kuin nämä muutamat kuvat automatkalta. (Niin ja nuo ylläolevat kuvat, jotka yrittävät demonstroida päivän asua.) Koska moottoritiellä matkalla Helsingistä Loviisaan ei paljoa ole nähtävää, kuvailin mielummin laukkuani, kenkiäni ja eväitäni.


Siiderillä oli niin söpö etiketti, etten voinut sitä vastustaa. Sisältö sinänsä ei ollut kummoistakaan. Huom. radiokanava! Ne ketkä tätä väliä ajalevat tietetävät, että Porvoon kohdalla on kuitenkin parempi vaihdaa CD-levyyn ja se oli tietenkin The Ark. Takaisin tullessa soi sen sijaan Pelle Miljoona.

Näiden kuvien välityksellä voitte kuvitella minut rehvakkaasti istumassa pelkääjän paikalla (autossa, jota minä yleensä ajan). Laulamassa The Arkin "tahtiin" kovaa ja korkealta. Ja nauramassa vielä kovempaa. Ja miettimässä, kuinka ärsyttävä ja vaikea minäkin osaan välillä olla.

Porkkanapiirakka, hyvät kahvit ja ihanat ihmiset pelastavat kuitenkin päivän kuin päivän ja pyyhkivät mielestä huonosti nukutut yöt. Mieli täyttyy ihmetyksestä ja kiitollisuudesta.


En pistäisi pahakseni, jos tämä kesä olisi myös tällei villi ja vapaa. Vähemmän neuroottinen ja ahdistunut. Enemmän rohkea ja spontaani. Sellainen, että olen heti valmis matkaan, kun vain pyydetään. Ja ennen kaikkea, että oppisin itsekin ihmisiä matkaani pyytämään.


Railakasta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti